Bærhaven_675x212
I bærhaven produceres bær til safter og kager som sælges i caféen

BÆRHAVEN

Rabarber, solbær, ribs, stikkelsbær, hindbær, mynte, masser af urter, hængekøjer og fredelige kroge… .

Drømmen er en smuk, velholdt have, der både er skøn at opholde sig i, og som samtidig producerer sunde solmodne råvare til caféen. Vi er et lille team, der mødes hver torsdag kl. 10.00 og arbejder i haven.

Har du lyst til et par timers god træning i den friske luft (og måske et par værdifulde gartner tips) så skriv en mail til stine@scthanshave.dk eller kom bare forbi… På gensyn i haven!

 

bærhave_318x211px

VI SES 23. MARTS

Vi har lukket, indtil lørdag d. 23. marts, hvor vi åbner op for sjette sæson i Sct. Hans Have

På gensyn

FIND VEJ

Sct. Hans Have
Bistrup Allé 36
4000 Roskilde

KORT
FÅ REJSEBESKRIVELSE
PARKERING

CAFÉ, URTERSALG OG KULTURELLE EVENTS

Foreningen Sct. Hans Have har fået en unik mulighed for at aktivere nogle af de faciliteter, der står ubenyttede på Psykiatrisk Center Sct. Hans område ved fjorden i Roskilde.

Stedet er en helt vidunderlig oase, der både rummer en fantastisk historie og enestående natur og have-oplevelser. Vi sælger kage og kaffe i caféen, krydderurter i drivhuset og arrangerer forskellige kulturelle begivenheder. Stedets grønne rammer egner sig desuden til netværksmøder, konferencer og firma-events.

Visionen for Sct. Hans Have er at fremme den mentale sundhed gennem natur, kultur og fællesskab.

Vil du være med til at skabe liv på et af de smukkeste steder i Roskilde så støt os med et bliv medlem eller meld dig som frivillig.