FRIVILLIG

Som frivillig kan du blive en del af Sct. Hans Have på en mere aktiv måde. Du vil arbejde sammen med en blandet skare af patienter og frivillige. Samarbejdet på tværs er – i overensstemmelse med visionen – med til at skabe den unikke atmosfære og til at få stedet til at spire og gro.

Der er forskellige måder at bidrage som frivillig i Sct Hans Have.

Hvis du kunne tænke dig at være frivillig i caféen eller gartneriet, når vi har åbent i weekender og på helligdage, så tilmeld dig vores kommende informationsaften onsdag d. 12. september kl. 16:00-17:00. Tilmelding foregår via mail til: Laura@scthanshave.dk. Det er også på denne aften, du kan høre mere om opgaverne i kapellet og til PopUp Restaurant.

Kunne du tænke dig at være med i hverdagene, kan du læse mere herunder:

  • Onsdage kl. 10-12 er vi praktiske i haven og i gartneriet. Her møder du bare op, hvis du vil være med.
  • Torsdag kl. 10-14 er vi praktisk i haven, gartneriet og i værkstedet. Her kan du også bare møde op, hvis du vil være med.
  • Torsdag kl. 10-14 er der produktion i caféen til weekendens åbning. Vil du være med, så skriv til os på nedenstående mail, og hør hvordan du tilmelder dig.
  • Torsdag kl. 9.30-13.30 står en gruppe af frivillige for at lave grønne aktiviteter for seniorhøjskolen. Hvis du vil høre mere om dette, skal du skrive til nedenstående mail.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at skrive til vores frivilligkoordinator Laura, på Laura@scthanshave.dk.

Hvis du allerede er frivillig i Sct. Hans Have, logger du på vores vagtplan her.