Foreningen Sct. Hans Have

Vision

I “verdens lykkeligste land” er der mere end 400.000 mennesker, som får ordineret antidepressiv-medicin. Med det afsæt virkede det oplagt, at der i et område med 200 års tradition for behandling af psykisk sygdom skulle fokuseres på afstressning, restituering og fremme af den mentale sundhed generelt.

Vi arbejder med en vision der lyder "fremme af mental sundhed og trivsel gennem natur, kultur og fællesskaber."

Læs mere om vores inkluderende arbejdsfællesskab her.

Sct. Hans Have, en rekreativ have til fremme af mental sundhed gennem natur, kultur og inkluderende fællesskaber. Vi bygger videre på områdets historie og næsten 200 års tradition for behandling af psykisk sygdom, og sætter afstresning, restituering og fremme af den mentale sundhed i centrum.

Foreningen Sct. Hans Have blev stiftet i vinteren 2014. Drømmen var at skabe nyt liv i nogle efterladte faciliteter på det offentlig tilgængelige område ved Sct. Hans Hospital i Roskilde. En forårsdag i maj 2014 åbnede vi for første gang garageportene til vores lille café, fyldte drivhusene med økologiske urter og bød indenfor til koncerter og kunstudstillinger i kapellet. I dag er der aktivitet hele året i Sct. Hans Have, og foreningen er registreret som en social økonomisk virksomhed.

Foreningens oplysninger
Foreningen Sct. Hans Have
Bistrup Allé 36, 4000 Roskilde

Reg. nr: 2280   Konto: 6889130626

Læs foreningens vedtægter her.

Læs referatet fra generalforsamlingen 2020 her.

Bestyrelse
Jette Thygesen (formand): Landmand, tidligere direktør i fødevarevirksomheden Frydenholm
Charlotte Gerike (næstformand): Økonomi kyndig erhvervskvinde og grundlægger af virksomheden Sneaky Fox
Verner Jensen: Lokal tømrermester og entreprenør
Lars Fenger: Initiativtager til Sct Hans Have
Jens Kristensen: Kok og økologisk konsulent i storkøkkener
Eva Ahrensburg: Cand.polit og yogainstruktør
Hanne Nielsen (suppleant): Frivillig siden Sct. Hans Haves start i gartneri og have.

Advisory Board
Trine-Maria Kristensen (Sociale medier) Pernille Fricke (Teamleder Frederiksberg Jobcenter) Jon Ulrik Busk Laursen (fundraising, frivillighed og kommunikation) Gunnar Bjerregaard Nielsen (Miljøkonsulent) og Trine Hørdum Grünberger (direktør for LivaRehab).

SCT. HANS HAVES ÅBNINGSTIDER 2021
13. marts – 24. oktober
Lørdag, søndag og helligdage
Kl. 12:00-17:00

FIND VEJ
Sct. Hans Have
Bistrup Allé 36

PARKERING
Parker bilen på de optegnede p-pladser på Sct. Hans eller ved Roskilde Havn, og nyd gåturen ned til Sct. Hans Have. På den måde sikrer vi i fællesskab, at Sct. Hans Have forbliver et dejligt, fredeligt og roligt sted.

FIND PARKERINGSPLADSER

BLIV OPDATERET