Dit medlemskab er vigtigt

Dit medlemskab er en meget vigtig støtte for Foreningen Sct. Hans Have. Det er med til at konsolidere foreningens tilstedeværelse og virke, og er samtidig en økonomisk støtte til driften.

Som medlem får du mulighed for at tilmelde dig populære arrangementer før de bliver offentliggjort. Derudover bliver du inviteret til vores generalforsamling, der holdes i foråret, og så vil du også modtage vores nyhedsbreve, som udkommer cirka 6 gange om året. Medlemskabet gælder i et år, fra man tilmelder sig.

Et medlemskab koster
Personligt medlemskab: 200,-
Husstandsmedlemskab: 300.-

Udfyld skemaet herunder, og betal direkte med dit kreditkort. Vi oplever desværre, at der kan være problemer med indmeldelse, gennem visse browsere. Hvis det ikke vil lykkedes dig at blive indmeldt, anbefaler vi at prøve i en anden browser. Virker det stadig ikke, så kom forbi og køb et medlemsskab indenfor vores åbningstider. Vi arbejder på at få problemet løst.

Bemærk: Ved betaling tilmeldes dit kreditkort automatisk betaling, og i fremtiden kan opkrævninger trækkes på kreditkortet automatisk, en gang om året. Du modtager en mail angående automatisk betaling, 5 dage inden du bliver trukket.