Oplev Sct. Hans Haves eget julemarked i café, butik & gartneri

Sct. Hans have er det perfekte udflugtsmål med venner og familie i juletiden. Vi skaber julemarkeds-stemning, pynter fint i drivhusene og tænder op i brændeovnen.

Du kan putte dig i lune, bløde lammeskind og nyde cafeens hjemmelavede julefristelser foran den knitrende brændeovn i drivhuset, som vi har pyntet fint op med julelys, gran og stjerner. Gå på opdagelse i butikken og gartneriet der bugner af fine julefund og hyg dig med dine kære til frokost, varm gløgg og honningkager.

Vi glæder os til at se jer!

Åbningstider
i Sct. Hans Have

Lørdage og søndage

28 – 29 okt  ·  lukket
04 – 05
nov  ·  lukket
11 – 12 nov  ·  11 – 16
18 – 19 nov  ·  11 – 16
25 – 26 nov  ·  11 – 16
02 – 03 dec  ·  11 – 16
09 – 10 dec  ·  11 – 16
16 – 17 dec  ·  11 – 16

Jul i cafeen
Duften af julekrydderier hænger i luften når cafeen serverer julefristelser for enhver smag. Vinterens søde & salte juledelikatesser suppleres med både varme og kolde drikke af enhver art. Alt er fremstillet fra bunden af gode økologiske råvarer, respekt og kærlighed – hvorfor udvalget kan variere en smule.

Jul i butikken og gartneriet
Butik og gartneri er trukket i de fineste juleklæder med kurve, kugler, fugle, flag og filtmus. Her kan du finde gode gaveidéer, julepynt og smukke stearinlys, lune plaider, skønne potter, krukker, vandkander og mundblæste unika glasvaser, kunsthåndværk i porcelænsler, smykker, tørklæder og et utal af andre finurlige sager. På det store julemarked  i gartneriet finder du desuden hjemmelavede juledekorationer og adventskranse, tørrede blomster af egen avl, julegrønt, økologiske grønkål, dekorationsmateriale og meget meget mere …