Private selskaber i Sct. Hans Have

I Sct. Hans Have er der rig mulighed for at holde et arrangement i vores utraditionelle og grønne rammer. Fejr din fødselsdag, hold dåbsfest eller måske en fin bryllupsreception i Glashaven eller Det lille drivhus blandt figen-, fersken- og mandeltræer, og en masse skønne krydderurter.

Vores køkken nærer stor kærlighed til vores frodige opland og samarbejder tæt med egnens dygtige økologiske jordbrugere. Et besøg i Sct. Hans Have café er som at tage en bid af haven og vores nære opland. Ønsker du at holde et privat arrangement i Sct. Hans Have, kan du leje Det lille Drivhus eller Glashaven samt bespise dine gæster med caféens selskabs- eller receptionsmenu.

Vi pynter op med fine blomster fra haven, står for alt det praktiske og serverer mad lavet fra bunden af egne eller lokale økologiske råvarer. Alt du skal gøre er at læne dig tilbage og nyde din dag i vores grønne oase.

Vi booker private selskaber på fredage, lørdage og søndage i tidsrummet 12 til 17

For at booke:

Send en mail med en forespørgsel til info@scthanshave.dk (I juli holder vi lukket for selskaber)

Mærkedage

Receptioner

Mindehøjtideligheder

Når du booker et privat arrangement i Sct. Hans Have har du selvfølgelig det bookede drivhus for dig selv og dine gæster, men du skal være opmærksom på at resten af haven er åben. Det betyder at du vil opleve at der f.eks. er cafe-gæster i haven. Det er ikke noget vi oplever er til gene, men det er godt at være opmærksom på.

Private selskaber
selskaber
Citat fra tidligere arrangement

”Da vi skulle bisætte vores gamle far en dag sidst i august, betød det enormt meget for os, at vi kunne gøre det i så uformelle, lyse og livsbekræftende rammer, som Sct. Hans Have tilbyder. At vores far så var gammel sejler, og at vi her kunne sidde blot et stenkast fra fjorden, gav bare rigtig god mening for os tre søskende.
Alle vores gæster var så begejstrede over den uhøjtidelige servering og holdning, der præger stedet, samtidigt med at alt foregår professionelt og med høj kvalitet. Skuldrene faldt ned og knuden i maven slap sit tag i løbet af nogle dejlige og mindeværdige timer både i og udenfor det smukke drivhus”