Gartneri

Vores uopvarmede gartneri er økologisk certificeret og sortimentet er præget af sæsonen og årets rytme. I gartneriet er der stor fokus på bæredygtighed og genanvendelse af ressourcer og vi ønsker en fortsat udvikling på dette område. Vi anvender opsamlet regnvand, vores plastpotter er genbrug og alt plantemateriale komposteres.

Vi har et bredt udvalg af over 50 forskellige økologiske krydderurter, samt spiselige blomster, stauder, frugt og bærbuske, og holder åbent for salg alle weekender og helligdage. Gartneriet fungerer også som leverandør af mikrogrønt, urter, spiselige blomster, frugter og bær til køkkenet i cafeen.

Lis og Ejgils Krydderurter er leverandør af de fleste af vores krydderurter, og de er både certificeret økologisk og med det biodynamiske demeter-mærke. Derudover har vi et samarbejde med det økologiske gartneri og socialøkonomiske virksomhed, der ligger i tilknytning til Oringe psykiatriske hospital om leverance af spiselige forårsblomster. Slutteligt producerer vi også selv krydderurter og stauder.

Det praktiske arbejde i Gartneriet udføres i et samarbejde mellem ansatte, frivillige, patienter og unge eller voksne i særlige praktik forløb.

Image

SCT. HANS HAVES ÅBNINGSTIDER 2023

Vi glæder os til at se jer igen 
18. marts – 22. oktober
lørdage, søndage & helligdage
Kl. 12:00-17:00

FIND VEJ
Sct. Hans Have
Bistrup Allé 36
4000 Roskilde

PARKERING
Parker bilen på de optegnede p-pladser på Sct. Hans eller ved Roskilde Havn, og nyd gåturen ned til Sct. Hans Have. På den måde sikrer vi i fællesskab, at Sct. Hans Have forbliver et dejligt, fredeligt og roligt sted.

Tryk på kortet for at se det i større udgave.

TAG BARE DIN HUND MED
Din hund er også velkommen i Sct. Hans Have, så længe den er rolig og ikke generer vores andre gæster.

BLIV OPDATERET
TILMELD DIG NYHEDSBREV
FØLG OS PÅ FACEBOOK
FØLG OS PÅ INSTAGRAM