Sct. Hans Haves venner

Du kan være med til at sikre, Sct. Hans Have består og at vi fortsat kan engagere psykiatriske patienter og andre borgere i sårbare positioner i arbejdet med at bevare og udvikle Sct. Hans Have ved at støtte Sct. Hans Have med et bidrag.

Du vil som ”ven” modtage Sct. Hans Haves venners nyhedsbrev, og vil blive indbudt til særarrangementer for ”venner”

Du vælger selv, hvilket beløb du vil støtte med, og hvor tit du vil støtte. Du kan selvfølgelig altid justere dine indbetalinger. Du vælger også selv, om du vil betale med MobilePay abonnement eller Betalingservice.

Hvis du støtter haven med mindst 250 kr./året bliver du én af Sct. Hans Haves venner. Med din støtte er du bl.a. med til at hjælpe udsatte i Danmark, der mistrives, til at se lysere på sig selv og fremtiden.

Bliv en del af Sct. Hans haves venner
Støt haven med minimum 250 kr.

Du er også meget velkommen til at støtte haven med en donation som éngangsbetaling.

sct hans haves venner
sct hans haves venner
Sct. Hans Haves venner er et fællesskab for alle, der ønsker at støtte op om Sct. Hans Have.

Mange mennesker med psykiske lidelser oplever, at det er svært at skabe relationer, finde venskaber og opnå en følelse af at høre til i et fællesskab med andre mennesker. Det kan for mange give en følelse af uønsket ensomhed. Uønsket ensomhed kan både anses som årsag, risikofaktor, symptom og konsekvens, og er mentalt og fysisk set usundt, samt er en af de faktorer, der har størst negativ indflydelse på muligheden for trivsel, mental sundhed og for udvikling af større handlekraft

I Sct. Hans Have er vi en blandet skare af psykiatriske patienter, frivillige og medarbejdere, der hver uge passer og plejer haven. På den måde bliver alle en del af et fællesskab, hvor man oplever, at være en del af noget væsentligt. Man bliver set og anerkendt.

Du kan støtte Sct. Hans Have ved at indbetale minimum 250 kr. om året.

Det får du som ven af Sct. Hans Have

I vores nyhedsbrev får du masser af historier, billeder og information om, hvad der sker i Sct. Hans Have.

En gang om året åbner vi havelågen og inviterer Sct. Hans Haves venner til åben have. Her har du mulighed for at blive vist rundt i haven og få et blik ind i havens liv.

Endelig får du mulighed for at booke billetter til arrangementer i haven før andre – f.eks. til koncerter og pop up middage.