Selskab i Sct. Hans Have

I Sct. Hans Have er der rig mulighed for at holde et arrangement i vores utraditionelle og grønne rammer. Fejr din fødselsdag, hold dåbsfest eller måske en fin bryllupsreception i Det lille drivhus eller Glashaven blandt figen-, fersken- og mandeltræer, og en masse skønne krydderurter.

Vores køkken nærer stor kærlighed til vores frodige opland og samarbejder tæt med egnens dygtige økologiske jordbrugere. Et besøg i Sct. Hans Have café er som at tage en bid af haven og vores lokalområde, når vi serverer vores lækre frokostbuffet og søde sager for dig og dine gæster.

Vi pynter op med fine blomster fra haven, står for alt det praktiske og serverer mad lavet fra bunden af egne eller lokale økologiske råvarer. Alt du skal gøre er at læne dig tilbage og nyde din dag i vores grønne oase.

Vi tilbyder forskellige former for private arrangementer i haven. Klik herunder for at se menuer, priser og læs mere om de forskellige rammer vi kan sætte for livets store dage:

Mærkedag

Reception

Mindehøjtidelighed

Vi booker private selskaber på onsdage, torsdage, fredage, lørdage og søndage i tidsrummet 12 til 17 fra marts til oktober. Aftenarrangementer er desværre ikke mulige på nuværende tidspunkt, og vi holder sommerlukket for selskaber i juli-måned.

Når du booker et privat arrangement i Sct. Hans Have har du selvfølgelig det bookede drivhus for dig selv og dine gæster, men du skal være opmærksom på at resten af haven er åben. Det betyder at du vil opleve at der f.eks. er cafe-gæster i haven. Det er ikke noget vi oplever er til gene, men det er godt at være opmærksom på.

Sådan booker du

Send en mail med en forespørgsel til info@scthanshave.dk. 

For et vi hurtigst muligt kan behandle din forespørgsel beder vi om at din mail indeholder følgende:

  • Den type arrangement du er interesseret i og anledningen
  • Datoen – skriv også gerne et par alternative datoer, hvis du har mulighed for det.
  • Hvor mange gæster du forventer i bliver på dagen

Vi tager et depositum på 5.000 kr. i forbindelse med booking af selskaber i haven

Vi besvarer din henvendelse, så hurtigt vi kan, men vi er en lille flok på kontoret og der kan derfor være lidt ventetid. Vi takker på forhånd tusinde gange for din tålmodighed!
Citat fra tidligere arrangement

”Da vi skulle bisætte vores gamle far en dag sidst i august, betød det enormt meget for os, at vi kunne gøre det i så uformelle, lyse og livsbekræftende rammer, som Sct. Hans Have tilbyder. At vores far så var gammel sejler, og at vi her kunne sidde blot et stenkast fra fjorden, gav bare rigtig god mening for os tre søskende.
Alle vores gæster var så begejstrede over den uhøjtidelige servering og holdning, der præger stedet, samtidigt med at alt foregår professionelt og med høj kvalitet. Skuldrene faldt ned og knuden i maven slap sit tag i løbet af nogle dejlige og mindeværdige timer både i og udenfor det smukke drivhus”