Den lille butik

Velkommen i butikken i sct. hans have. Vores butik er en lille oase af fine og finurlige produkter, der passer godt til have/plante-miljøet, mental og fysisk velvære, økologi og fairtrade.
I Sct. Hans Haves lille butik finder du unikke produkter, der er udvalgt med omtanke. Det er oplagt at kigge her, hvis du leder efter den helt perfekte værtindegave eller bare har lyst til at forkæle dig selv.

Her er duftende økologiske sæber fra Bada, smukke plaider i genbrugsbomuld eller genbrugsuld fra fx. Tweedmill Textiles, et stort udvalg af helse- og havebøger, farvestrålende vandkander, smukke krukker fra bl.a. Bergs Potter, der også tilbyder store frostsikre havekrukker, vaser, fletkurve og bakker, indkøbsnet og haveduge med blokprint fra Masala, hårelastikker og kimonoer syet af vintage·sarier fra Indien fra Sissel Edelbo, smukke wellnesshåndklæder – og meget meget mere.

Vi har altid unik glaskunst og keramik fra unge talenter og lokale designere i butikken. Men vi tilbyder også idéer til de små bæredygtige gaver som f.eks. finurlig filt, filtet af nepalesiske kvinder solgt under navnet Sif & Gry.

Vores produkter er udvalgt med omtanke for miljømæssig bæredygtighed og socialt ansvar i produktionen.