Mærkedag i det grønne

Mærkedage som barnedåb, fødselsdage og andre hyggelige sammenkomster bliver flittigt fejret til frokostselskaber i Sct. Hans Haves frodige drivhuse i perioden fra marts til oktober på onsdage, torsdage, fredage, lørdage og søndage i tidsrummet fra klokken 12 til 17.

Til fejring af mærkedage byder vores økologiske køkken på en delikat frokostbuffet, hvor de enkelte retter er bestemt af årstidernes rytme. Til dessert serverer vi smukke blomsterpyntede kager. Sval vin & øl, kolde hjemmelavede lemonader og varme drikke tilkøbes efter jeres behov.

Vi sørger for al forplejning, opdækning og fine blomster på bordene fra haven, så I blot skal tilrettelægge dagens program og slappe af i vores grønne, rolige omgivelser. I kan altså have hinanden i fokus og koncentrere jer om at nyde dag.

Menuer og leje af drivhusene

Grundlæggende fungerer selskaber i Sct. Hans Have sådan, at der betales en fast leje for ét af vores drivhuse afhængigt at dit gæste-antal, og hertil vælges så vores sæsnnbestemte selskabsmenu som betales pr. kuvert udover drivhus-lejen. Lejen dækker drivhuset i tidsrummet kl. 12 til 17

Det Lille Drivhus – 15-56 gæster: 5.500 kr.
Glashaven – 15-30 gæster: 4.500 kr.

Vær opmærksom på, at vi tilretter bookinger efter antallet af gæster. Det betyder, at hvis du f.eks. har booket Det lille drivhus til 40 personer, men det endelige antal gæster lander på under 30, så flytter vi arrangementet til Glashaven – og omvendt.

Sådan booker du

Send en mail med en forespørgsel til info@scthanshave.dk. 

For at vi hurtigst muligt kan behandle din forespørgsel beder vi om at din mail indeholder følgende:

  • Den type arrangement du er interesseret i og anledningen
  • Datoen – skriv også gerne et par alternative datoer, hvis du har mulighed for det.
  • Hvor mange gæster du forventer i bliver på dagen

Vi tager et depositum på 5.000 kr. i forbindelse med booking af selskaber i haven

Vi besvarer din henvendelse, så hurtigt vi kan, men vi er en lille flok på kontoret og der kan derfor være lidt ventetid. Vi takker på forhånd tusinde gange for din tålmodighed!

selskaber
mærkedage