Sct. Hans Have Café

Menuen i Sct. Hans Have caféen gror ud af de økologiske råvarer, der kan høstes i haven eller i vores nære, frodige opland. Maden kan nydes i drivhusene under vinranker, figen- og mandeltræer, i bærhaven eller under pergolaen.
Sct. Hans Have Café
mad
Sct. Hans Have Café

Køkkenet laver mad og drikke fra bunden af de mange forskellige krydderurter, bær og blomster, som vi dyrker og sælger i haven – som pynt på kager og frokosttallerkener, i salater, i pesto, i safter, cocktails og i det hele taget som grundlæggende smagsgiver i køkkenet.

Årstidens grøntsager fylder på tallerknerne og leveres ugentlig fra det lille økologiske gartneri Godis Grønt. Mælken er frisktappet fra Mannerup Møllegård. Vores kolde lemonader serveret med is, citron og frisk mynte er tilberedt af most fra Hesselbjerggaard. Urte-teen er fra vores egne te-bede og cideren fra Bjerregaarden . Vores øl er fra Herslev Bryghus og Brinkholm øl. Den friskristede kaffe fra lokale Just Coffee. Og hertil passer den prisvindende chokolade fra Friis-Holm chokolade , der har deres chokoladefabrik i Herslev ikke langt herfra.

Vi hylder de gode råvarer, og gør alt, hvad vi kan, for at undgå madspild. Derfor kan menuen ændre sig hen over dagen. Bemærk: Det er ikke muligt at reservere bord i caféen, men haven er stor og har plads til mange, så der er god mulighed for at finde en plads.

Morgenmad kl. 10.30-11.30

Alt på vores tallerkener er hjemmebagt og hjemmelavet fra bunden – af de bedste økologiske råvarer fra vores nære opland.

Stor brunch·tallerken m. surdejsbrød, ost, syltetøj, chiagrød, æg og brunch-pølser fra Birthesminde · 175 kr.
Verdens bedste chokolademad med pålægschokolade fra Friis-Holm chokolade · 35 kr.
Surdejsbrød m. ost og smør · 35 kr.

Frokost kl. 12.00-16.00

Menuen følger årets rytme og er sammensat efter årstidens frugt og grønt, samt efter hvad vi har af krydderurter i drivhuset og af syltevarer på hylderne i køkkenet. Vores mad er lavet fra bunden af egne eller lokale økologiske råvarer.

Sæsonens frokost tallerken · 175 kr.
Årstidens fyldige frokostsalat · 115 kr.
Ostetallerken · 140 kr.

Sødt

Den klassiske Signes Sommerdrøm · 52 kr.
Trifli · 35 kr.
Cookie · 28 kr.

Drikkevarer

Kaffe · 35 kr.
The · 35 kr.
Æble-Ingefær saft · 38 kr
Husets lemonade · 38 kr.
Sodavand fra Naturfrisk · 25 kr.
Vin rød/hvid pr. glas · 60 kr.
Øl fra Herslev · 45/55 kr.
Sct. Hans Have Cocktail · 69 kr. / 2 stk. 130 kr.

Kaffevognen

Americano · 40 kr.
Cortado · 42 kr.
Flat white · 42 kr.
Cappucino · 45 kr.
Café latte · 45 kr.
Sodavand · 25 kr.
Cookies · 28 kr.