Sct. Hans Have Café

Menuen i Sct. Hans Have caféen gror ud af de økologiske råvarer, der kan høstes i haven eller i vores nære, frodige opland. Maden kan nydes i drivhusene under vinranker, figen- og mandeltræer, i bærhaven eller under pergolaen. På kolde dage tænder vi op i pejsen.
Sct. Hans Have Café
mad
Sct. Hans Have Café

Køkkenet laver mad fra bunden af de mange forskellige krydderurter, bær og blomster, som vi dyrker og sælger i haven – som pynt på kager og frokosttallerkener, i salater, i pesto, i safter og i det hele taget som grundlæggende smagsgiver i køkkenet.

Årstidens grøntsager fylder på tallerknerne og leveres ugentlig fra det lille økologiske gartneri Godis Grønt. Mælken er frisktappet fra Mannerup Møllegård. Vores kolde lemonader serveret med is, citron og frisk mynte er tilberedt af most fra Hesselbjerggaard. Urte-teen er fra vores egne te-bede. Og vores øl er fra Herslev Bryghus og den friskristede kaffe fra lokale Just Coffee.

Vi hylder de gode råvarer, og gør alt, hvad vi kan, for at undgå madspild. Derfor kan menuen ændre sig hen over dagen. Bemærk: Det er ikke muligt at reservere bord i caféen, men haven er stor og har plads til mange, så der er god mulighed for at finde en plads.

Morgenmad

Hjemmebagt surdejsbrød, ost, hjemmelavet syltetøj, chiagrød, soufflé · 175 kr.

Frokost

Menuen følger årets rytme og er sammensat efter årstidens frugt og grønt, samt efter hvad vi har af krydderurter i drivhuset og af syltevarer på hylderne i køkkenet. Vores mad er lavet fra bunden af egne eller lokale økologiske råvarer.

Sæsonens frokost tallerken · 175 kr.
Årstidens suppe · 135 kr.
Ostetallerken · 175 kr.

Sødt

Tærte · 42 kr.
Chokoladekage (glutenfri) · 42 kr.
Den klassiske Signes Sommerdrøm · 52 kr.
Cookie · 28 kr.

Drikkevarer

Kaffe · 35 kr.
The · 35 kr.
Varm chokolade med flødeskum · 42 kr.
Æble-Ingefær saft · 38 kr
Husets lemonade · 38 kr.
Sodavand fra Naturfrisk · 25 kr.
Vin rød/hvid pr. glas · 60 kr.
Øl fra Herslev · 45/55 kr.