Sct. Hans Haves Café

Menuen i Sct. Hans Have caféen gror ud af de økologiske råvarer, der kan høstes i haven eller i vores nære, frodige opland.
Maden kan nydes i drivhusene under vinranker, figen- og mandeltræer, i bærhaven eller under pergolaen.
Image

Køkkenet laver mad og drikke fra bunden af de mange forskellige krydderurter, bær og blomster, som vi dyrker og sælger i haven – som pynt på kager og frokosttallerkener, i salater, i pesto, i safter, cocktails og i det hele taget som grundlæggende smagsgiver i køkkenet.

Årstidens grøntsager fylder på tallerknerne og leveres ugentlig fra det lille økologiske gartneri Godis Grønt. Mælken er frisktappet fra Mannerup Møllegård. Vores kolde lemonader serveret med is, citron og frisk mynte er tilberedt af most fra Hesselbjerggaard. Urte-teen er fra vores egne te-bede og cideren fra Bjerregaarden . Vores øl er fra Herslev Bryghus og Brinkholm øl. Den friskristede kaffe fra lokale Just Coffee. Og hertil passer den prisvindende chokolade fra Friis-Holm chokolade , der har deres chokoladefabrik i Herslev ikke langt herfra.

Vi hylder de gode råvarer, og gør alt, hvad vi kan, for at undgå madspild. Derfor kan menuen ændre sig hen over dagen. Bemærk: Det er ikke muligt at reservere bord i caféen, men haven er stor og har plads til mange, så der er god mulighed for at finde en plads.

CAFEENS MENU:

Frokosttallerken – 175 kr.

Sct. Hans Haves sommersalat – 150 kr.

Ostetallerken – 175 kr.

Charcuterie til to personer – 375 kr.

DET SØDE HJØRNE:

Cookie – 29 kr.

Årstidens frugtkage – 48 kr.

Signes Sommerdrøm – 65 kr.

DRIKKEVARER:

Kaffe – fra 35 til 45 kr.

Hjemmelavet æble/ingefær-saft – 38 kr.

Rabarber-saft – 38 kr.

Iskaffe med kardemomme – 42 kr.

Sort the eller havens egen urte-the – 35 kr.

mad