Gartneri

Sct. Hans Haves økologiske gartneri tilbyder i det tidlige forår fine forårsblomster og tidlige urter. Senere på foråret fylder vi drivhuset med velduftende, skønne krydderurter, spiselige blomster og tomatplanter og op til jul kan du købe grønkål, pynt og økologiske juletræer.

Sct. Hans Haves gartneri er økologisk certificeret. Sortimentet er præget af sæsonen og årets rytme. Mere end 50 forskellige økologiske krydderurter, spiselige blomster, stauder, frugt og bærbuske er til salg og du kan få gode råd til dyrkning og gastronomiske tips i gartneriet på havens åbningsdage.

Sct. Hans Have bevares og udvikles ud fra regenerative, permakulturelle og økologiske principper. Vi sikrer jordens frugtbarhed med kompost, regnvand opsamles til vanding og vores plastpotter er genbrugelige.

Gartnerne i haven dyrker flere krydderurter og stauder. Herudover har vi et tæt samarbejde med Lis og Ejgils biodynamiske krydderurter. Vi har også tætte bånd til det socialøkologiske gartneri, der ligger i tilknytning til Oringe psykiatriske hospital om leverance af spiselige forårsblomster.

gartneri
blomster
drivhus