Mindehøjtidelighed

Sct. Hans Have tilbyder sine smukke omgivelser til mindehøjtideligheder. I vores to fine drivhuse er der mulighed for at tage en smuk afsked med afdøde i grønne og fredfyldte rammer.

Vi vil rigtig gerne sikre ro og fred omkring minde arrangementerne. Derfor byder vi velkommen til mindehøjtideligheder torsdage og fredage – fra marts til december, hvor der er få andre gæster i haven.

I Glashaven er der plads til 30 gæster og i Det Lille Drivhus har vi plads til 56 gæster. Når vejret er godt, er det også muligt at være udenfor i enten bærhaven, under pergolaen eller i pergolahaven.

Vores økologiske køkken tilbyder lette, delikate retter til højtideligheden. Vi sammensætter vores salte og søde tallerkener efter årstidens frugt, bær og grønt; hvad der gror i drivhuset og i vores nære opland.

Leje af drivhusene og Kapellet

  • Det lille drivhus – 30-56 gæster, kl. 12 til 17: 5.500 kr.
  • Glashaven – 15-30 gæster, kl. 12 til 17: 4.500 kr.
  • Kapellet – stående, max. 66 gæster: 2.500 kr.
  • Kapellet – siddende, max. 60 gæster: 4.000 kr.

Kontakt os på  info@scthanshave.dk med din forespørgsel eller hvis du har spørgsmål!

(Vær opmærksom på, at vi tilretter bookinger efter antallet af gæster. Det betyder, at hvis du f.eks. har booket Det lille drivhus til 40 personer, men det endelige antal gæster lander på under 30, så flytter vi arrangementet til Glashaven.)

mærkedage