Besøg haven

Besøg Sct. Hans Have caféen, gartneriet og den lille butik.

Køkkenet er hjertet i Sct. Hans Have. Her byder vi på morgenmad, frokost, smukke blomster pyntede kager, vores egen lemonade, sval vin & øl samt varme drikke. Vores køkken nærer stor kærlighed til vores frodige opland og samarbejder tæt med egnens dygtige jordbrugere. Et besøg i Sct. Hans Have café er som at tage en bid af haven og vores nære opland.

Havens gartnere høster urter og spiselige blomster til køkkenet. Er du blevet inspireret, kan du købe de samme urter og spiselige blomster i gartneriet. I vores økologiske gartneri dyrker og sælger vi kun spiselige planter. Sct. Hans Haves butik har et udvalg af designprodukter og lokalt kunsthåndværk valgt med omtanke.

Sct. Hans have er en socialøkonomisk virksomhed, der med udgangspunkt i stedets særlige historie har som formål at fremme mental sundhed. Vi har i snart 10 år engageret patienter fra Psykiatrisk center Sct. Hans og andre borgere i sårbare positioner i arbejde, der skaber mening og værdi for mange. Vi kalder dette ’det inkluderende arbejdsfællesskab’.

Som gæster i Sct. Hans Have støtter I dette vigtige arbejde. På den måde er I med til at sikre, at patienter fra Psykiatrisk center Sct. Hans og andre borgere i sårbare positioner oplever ’the need to be needed’.

Besøg haven
gartneri
Butik