Besøg haven

Besøg Sct. Hans Haves gartneri, butik og cafe!

Køkkenet er hjertet i Sct. Hans Have. Her byder vi på frokost, smukke blomster pyntede kager, vores egen lemonade, sval vin & øl samt varme drikke. Vores køkken nærer stor kærlighed til vores frodige opland og samarbejder tæt med egnens dygtige jordbrugere, og et besøg i Sct. Hans Have café er som at tage en bid af haven og vores nære opland.

I vores økologiske gartneri dyrker og sælger vi kun spiselige planter og havens gartnere og frivillige høster urter og spiselige blomster til køkkenet. Sct. Hans Haves butik har et skønt udvalg af designprodukter og lokalt kunsthåndværk valgt med omtanke for både mennesker og natur.

Sct. Hans have er en socialøkonomisk virksomhed, der med udgangspunkt i stedets særlige historie har som formål at fremme mental sundhed. Vi har i snart 10 år engageret patienter fra Psykiatrisk center Sct. Hans og andre borgere i sårbare positioner i arbejde, der skaber mening og værdi for mange. Vi kalder dette ’det inkluderende arbejdsfællesskab’.

Som gæster i Sct. Hans Have støtter I dette vigtige arbejde. På den måde er I med til at sikre, at patienter fra Psykiatrisk center Sct. Hans og andre borgere i sårbare positioner oplever ’the need to be needed’.

Åbningstider 2024

Sct. Hans Have åbner den 9. marts og sæsonen løber frem til og med uge 42.

Vores åbningstider er kl. 11 til 17 på weekender og helligdage

PÅSKENS ÅBNINGSTIDER:

Skærtorsdag 28. marts – kl. 11 til 17

Langfredag 29. marts – kl. 11 til 17

Lørdag 30. marts – kl. 11 til 17

Påskedag 31. marts – kl. 11 til 17

2. Påskedage 1. april – kl. 11 til 17

Besøg haven
gartneri