Frivillig i Sct. Hans Have

Som frivillig i Sct. Hans Have er du en aktiv del af det inkluderende arbejdsfællesskab hvor  du arbejder sammen med patienter, ansatte og andre frivillige. Samarbejdet på tværs er – i overensstemmelse med havens vision– med til at skabe den helt unikke atmosfære.

Der er mange forskellige arbejdsopgaver i Sct. Hans Have, både i weekenden i café, gartneri og butik samt i hverdagen, hvor vi bl.a. producerer til weekenden og arbejder i haven. Læs mere om de forskellige frivillig·opgaver her.

Behovet for frivillige i haven varierer over året.

I forbindelse med opstart af havens aktiviteter i foråret er der stort behov for frivillige i gartneriet, haven og til klargøring af Det lille Drivhus og Glashaven.

I juli/august måned vil der være et stort behov for frivillige til bærpluk – hold øje med vores Facebook-side om tidspunkter for dette.

Efter efterårsferien og frem til jul handler det om nedlukning af have til vinter og forberedelse af cafe og julehandel i gartneri og butik.

I hele havens åbningsperiode – dog primært i weekenden - er der brug for frivillige til - at stå i vores dejlige butik, hvor vi sælger gaveartikler og i den ”grønne butik”, hvor vi sælger planter m.v. .

Har du lyst til at være frivillig i Sct. Hans Have eller har du spørgsmål om det at være frivillig i haven, er du velkommen til at skrive til frivillig@scthanshave.dk

Er du interesseret i at høre mere, kan du komme til infomøde om de forskellige frivillig·opgaver den 1. onsdag i hver måned kl. 9:30 - 10·00 i Glashaven. Vi glæder os til at møde dig.


Hvis du vil være først til at høre om vores aktiviteter, så tilmeld dig vores nyhedsbrev her.


Læs mere om de forskellige frivillig·opgaver i folderen her

Image

SCT. HANS HAVES ÅBNINGSTIDER 2022

19. marts – 16. oktober
Lørdage og søndage
Kl. 12:00-17:00

Desuden i uge 42:
torsdag, fredag, lørdag og søndag d. 20. – 23. oktober
Kl. 12:00-17:00

Julecafé & julegrønt
12. november – 18. december
lørdage og søndage
Kl. 12:00-16:00

FIND VEJ
Sct. Hans Have
Bistrup Allé 36
4000 Roskilde

PARKERING
Parker bilen på de optegnede p-pladser på Sct. Hans eller ved Roskilde Havn, og nyd gåturen ned til Sct. Hans Have. På den måde sikrer vi i fællesskab, at Sct. Hans Have forbliver et dejligt, fredeligt og roligt sted.

Tryk på kortet for at se det i større udgave.

TAG BARE DIN HUND MED
Din hund er også velkommen i Sct. Hans Have, så længe den er rolig og ikke generer vores andre gæster.

BLIV OPDATERET
TILMELD DIG NYHEDSBREV
FØLG OS PÅ FACEBOOK
FØLG OS PÅ INSTAGRAM