Frivillig i Sct. Hans Have

Som frivillig i Sct. Hans Have er du en aktiv del af det inkluderende arbejdsfællesskab hvor  du arbejder sammen med patienter, ansatte og andre frivillige. Samarbejdet på tværs er – i overensstemmelse med havens vision– med til at skabe den helt unikke atmosfære.

Der er mange forskellige arbejdsopgaver i Sct. Hans Have, både i weekenden i café, gartneri og butik samt i hverdagen, hvor vi bl.a. producerer til weekenden og arbejder i haven. Læs mere om de forskellige frivillig·opgaver her.

Behovet for frivillige i haven varierer over året.

I forbindelse med opstart af havens aktiviteter i foråret er der stort behov for frivillige i gartneriet, haven og til klargøring af Det lille Drivhus og Glashaven.

I juli/august måned vil der være et stort behov for frivillige til bærpluk – hold øje med vores Facebook-side om tidspunkter for dette.

Efter efterårsferien og frem til jul handler det om nedlukning af have til vinter og forberedelse af cafe og julehandel i gartneri og butik.

I hele havens åbningsperiode – dog primært i weekenden - er der brug for frivillige til - at stå i vores dejlige butik, hvor vi sælger gaveartikler og i den ”grønne butik”, hvor vi sælger planter m.v. .

Har du lyst til at være frivillig i Sct. Hans Have eller har du spørgsmål om det at være frivillig i haven, er du velkommen til at skrive til frivillig@scthanshave.dk

Er du interesseret i at høre mere om at være frivillig i den kommende sæson, kan du møde op til frivillig·arrangement d. 28.2. 

Vi glæder os til at møde dig.


Hvis du vil være først til at høre om vores aktiviteter, så tilmeld dig vores nyhedsbrev her.


Læs mere om de forskellige frivillig·opgaver i folderen her

Image

SCT. HANS HAVES ÅBNINGSTIDER 2023

Vi glæder os til at se jer igen 
18. marts – 22. oktober
lørdage, søndage & helligdage
Kl. 12:00-17:00

FIND VEJ
Sct. Hans Have
Bistrup Allé 36
4000 Roskilde

PARKERING
Parker bilen på de optegnede p-pladser på Sct. Hans eller ved Roskilde Havn, og nyd gåturen ned til Sct. Hans Have. På den måde sikrer vi i fællesskab, at Sct. Hans Have forbliver et dejligt, fredeligt og roligt sted.

Tryk på kortet for at se det i større udgave.

TAG BARE DIN HUND MED
Din hund er også velkommen i Sct. Hans Have, så længe den er rolig og ikke generer vores andre gæster.

BLIV OPDATERET
TILMELD DIG NYHEDSBREV
FØLG OS PÅ FACEBOOK
FØLG OS PÅ INSTAGRAM