Kirkegården

Vågn op i Sct. Hans Have

Lad dine sanser og nærvær blive vakt roligt til live, når vi den kommende tid over en række søndag morgener åbner op for fælles meditation og samvær.

Vågn op i Sct Hans Have med meditation og mindfulness. Ønsker du en rolig start på dagen, hvor dine sanser og nærvær blive vakt til live. I løbet af foråret vil der på udvalgte søndag morgener være mulighed for at deltage i fælles meditationer og mindfulnessøvelser i Sct. Hans Have. Vågn op i Sct. Hans Have er opstået ud af et ønske om at skabe tid og plads til at forbinde os til vores indre og ydre natur på samme tid.

Med hjælp fra erfarne meditationsinstruktører vil vi lukke naturen ind i det meditative rum med brug af havens særlige rammer og kvaliteter. Der vil veksles mellem gående, siddende og liggende meditationer.

Tilbuddet henvender sig til alle med interesse for meditation og natur- uanset om du har ingen, lidt eller meget erfaring med meditation. Sessionerne foregår som drop-in format uden krav om forudgående tilmelding. Du møder bare op på dagen.

Tidspunkt: kl. 10 til 11

Praktisk: Medbring meditationspude, yogamåtte, tæppe eller andet udstyr du finder behageligt at meditere med. Der er et begrænset antal stole til brug i haven, så medbring gerne din egen, hvis du vil være sikker på at have noget at sidde på.

Pris: 250 kr for alle 6 gange eller 85 kr pr gang, som overføres på Mobilepay box3235JE umiddelbart inden start.

Kom gerne lidt før, så vi kan starte sammen til tiden.

Mødested: Vi mødes foran drivhusene.

I umiddelbar forlængelse heraf åbner Sct. Hans Have Café, hvor der er mulighed for at fordøje oplevelsen i fællesskab.

Vi glæder os til at dele oplevelsen med dig.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Add Comment *

Name *

Email *

Website