[cs_content][cs_section parallax=”false” separator_top_type=”none” separator_top_height=”50px” separator_top_inset=”0px” separator_top_angle_point=”50″ separator_bottom_type=”none” separator_bottom_height=”50px” separator_bottom_inset=”0px” separator_bottom_angle_point=”50″ _bp_base=”4_4″ _label=”Standardmodul 1″ style=”margin: 0px;padding: 45px 0px;”][cs_row inner_container=”true” marginless_columns=”false” _bp_base=”4_4″ style=”margin: 0px auto;padding: 0px;”][cs_column fade=”false” fade_animation=”in” fade_animation_offset=”45px” fade_duration=”750″ _bp_base=”4_4″ type=”2/3″ style=”padding: 0px;”][x_image type=”none” src=”https://usercontent.one/wp/www.scthanshave.dk/wp-content/uploads/2019/04/IMG-0992-forår-om-sct-hans-have.jpg?media=1700056652” alt=”” link=”false” href=”#” title=”” target=”” info=”none” info_place=”top” info_trigger=”hover” info_content=””][x_custom_headline level=”h2″ looks_like=”h3″ accent=”false” style=”margin-bottom:15px;”]Om Sct. Hans Have[/x_custom_headline][cs_text _bp_base=”4_4″ style=”margin-bottom:30px;”]

Sct. Hans Have ligger på Psykiatrisk Center Sct. Hans’ område tæt på fjorden i Roskilde. Vores arbejde tager udgangspunkt i stedet specielle historie ved at have særligt fokus på at fremme mental sundhed og trivsel.

I det daglige arbejde inkluderer vi både psykiatriske patienter og udsatte ledige.

Foreningen har vedligeholdt og indrettet en værkstedsbygning til café og butik, et drivhus med havemøbler og et til gartneri med plantesalg og i det nærliggende kapel arrangerer vi hvert år en række kulturelle begivenheder og events. Det er også muligt at bruge faciliteterne til netværksmøder, konferencer o.lign.

Stedet er, i samarbejde med en engageret bestyrelse, drevet af en gruppe medarbejdere og frivillige med en bred vifte af kompetencer og interesser.

Foreningen er registreret som en socialøkonomisk virksomhed, og lægger vægt på bæredygtighed, æstetik og kvalitet.

[/cs_text][cs_text _bp_base=”4_4″ style=”margin-bottom:30px;”]

I “verdens lykkeligste land” er der mere end 400.000 mennesker, som får ordineret antidepressiv-medicin. Med det afsæt virkede det oplagt, at der i et område med 200 års tradition for behandling af psykisk sygdom skulle fokuseres på afstressning, restituering og fremme af den mentale sundhed generelt.

Vi arbejder med en vision der lyder “fremme af mental sundhed og trivsel gennem natur, kultur og fællesskaber.”

Læs mere om vores inkluderende arbejdsfællesskab her.

[/cs_text][cs_element_video _id=”8″ ][/cs_column][cs_column fade=”false” fade_animation=”in” fade_animation_offset=”45px” fade_duration=”750″ _bp_base=”4_4″ type=”1/3″ style=”padding: 0px;”][cs_element_nav_collapsed _id=”10″ ][cs_element_line _id=”11″ ][x_widget_area sidebar=”sidebar-main” ][x_widget_area sidebar=”mec-single-sidebar” ][/cs_column][/cs_row][/cs_section][/cs_content]