blomsterhaven

VÅGN OP I SCT. HANS HAVE – Meditation i haven

Lad dine sanser og nærvær blive vækket roligt til live, når Jeanette Beierholm, Natalia Eldon og Christoffer Zeuthen i den kommende tid over en række søndag morgener åbner op for fælles meditationer og samvær. Vågn op i Sct. Hans Have vil veksle mellem stillesiddende meditationer og forskellige nærværs øvelser, hvor vi bevæger os ud og udforsker naturen omkring os. Tilbuddet henvender sig til alle med interesse for meditation og natur – uanset om du har ingen, lidt eller meget erfaring med meditation.

PRIS: 85 kr. som overføres på mobilepay box3235JE umiddelbart inden start.

TID: Alle sessioner foregår i tidsrummet 9.30 til 10.30. Kom gerne lidt før, så vi kan starte til tiden. Mødested er i hjertet af Sct. Hans Have. I umiddelbart forlængelse af sessionerne åbner caféen i Sct. Hans Have, hvor der er mulighed for at fordøje oplevelsen i fællesskab.

PRAKTISK: Medbring meditationspude, yogamåtte, tæppe eller andet udstyr du finder behageligt at meditere med. Der er et begrænset antal stole til brug i haven, så medbring gerne din egen, hvis du vil være sikker på at have noget at sidde på. Sessionerne fungerer som drop-in format uden krav om forudgående tilmelding. Du møder bare op på dage.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Add Comment *

Name *

Email *

Website