cafeen before and now
Lugten af maskinolie er erstattet af duften af nybagt brød..

CAFEÉN

Fra traktorværksted til økologisk café.

Det gamle mekanikerværksted er bygget om til et hyggeligt cafékøkken. Mekanikerne er skiftet ud med køkkenpersonale, og motorerne er skiftet ud med moderne køkkengrej.

Her bager vi frugtkager, marenges og surdejsbrød. Vi tilbyder også lette anretninger med forskellige lækkerier, bl.a. vores populære tapas-tallerken.

Til den søde tand og det lette måltid serverer vi kaffe, brygget af friskkværnede bønner, og forskellige hjemmelavede læskedrikke, der hen over sommeren afpasses efter sæsonen frugter. 

Vi glæder os til at byde dig på lidt af det hele eller meget af det gode.

Saft og brød+

VI SES 23. MARTS

Vi har lukket, indtil lørdag d. 23. marts, hvor vi åbner op for sjette sæson i Sct. Hans Have

På gensyn

FIND VEJ

Sct. Hans Have
Bistrup Allé 36
4000 Roskilde

KORT
FÅ REJSEBESKRIVELSE
PARKERING

CAFÉ, URTERSALG OG KULTURELLE EVENTS

Foreningen Sct. Hans Have har fået en unik mulighed for at aktivere nogle af de faciliteter, der står ubenyttede på Psykiatrisk Center Sct. Hans område ved fjorden i Roskilde.

Stedet er en helt vidunderlig oase, der både rummer en fantastisk historie og enestående natur og have-oplevelser. Vi sælger kage og kaffe i caféen, krydderurter i drivhuset og arrangerer forskellige kulturelle begivenheder. Stedets grønne rammer egner sig desuden til netværksmøder, konferencer og firma-events.

Visionen for Sct. Hans Have er at fremme den mentale sundhed gennem natur, kultur og fællesskab.

Vil du være med til at skabe liv på et af de smukkeste steder i Roskilde så støt os med et bliv medlem eller meld dig som frivillig.