Luksus vegetarisk høstmiddag

Til årets sidste PopUp Restaurant tryller køkkenet en skøn luksus vegetarisk høstmiddag frem til gæsterne i drivhuset.
Torsdag d. 19. september finder årets sidste PopUp Restaurant sted, hvor Jens Kristensen fra MadRo forkæler gæsterne med en luksus vegetarisk høstmiddag. Menuen kommer nogenlunde til at se således ud, med forbehold for ændringer:

Snack og bobler i Glashaven
Foccaicia med soltørrede tomater og urter
Høstmiddagen:

  • Svampe og sprød surdej
  • Majs i smør med urter fra haven
  • Tomater i urteolie og fermenteret kapers
  • Rødbedetatar med peberrod og blomstekarse
  • Humus med ristede nødder og bitre salater
  • Knuste kartofler med røgeost, løg og urteolie
  • Bagte æbler med anis, Sct. Hans Have-cremen, knas og havens spiselige blomster.

Der er mulighed for at købe vin og øl til maden.