Broderi under Bøgen

Hvornår: 25. august kl. 14.00-16.00
Mødested: Under Bøgen i Kapelparken (I Kapellet i tilfælde af regn)
Billetpris: 175 kr. inkl. havens lemonade. Du kan købe billet her.

Haven inviterer til en broderieftermiddag i selskab med Kris fra Følsomt Broderi. Eftermiddagen er for alle uanset forkundskaber og kræver blot, at du har lyst til at tage på en opdagelsesrejse i dig selv og brodere det hele ud. Naturen og fællesskaber har en beroligende, helbredende effekt på os. Derfor broderer vi denne eftermiddag sammen med andre under åben himmel.  

Dagen tema er: ”Alle mine drømme og alle mine håb.” 

Kris er fortaler for man broderer med fristing for derigennem at finde sit eget poetiske udtryk, og du vil blive guidet godt i gang med broderiet.  

Undervejs vil der blive læst højt af litteratur, der passer til dagens tema. 

Kom med til en eftermiddag under Bøgen (eller i kapellet i tilfælde af regn) i, hvor pulsen skal helt ned og hænderne i gang. 

Med i billetprisen følger: 

– 2½ timers workshop, hvor du bliver guidet i gang med broderiet, og der vil løbende undervejs være mulighed for at få hjælp til knudret garn, nåle der skal trådes og andre håndarbejds udfordringer. 

– Broderimaterialer (nål, tråd, stof, broderiramme), som du kan tage med hjem. 

– En rolig eftermiddag med andre, hvor der både er plads til snak og ro til fordybelse.    

Om Følsomt Broderi 

Kris Jensen broderer under navnet Følsomt Broderi (@foelsomt_broderi). En slags stoflig dagbog om håb, usikkerheder og transformationer. 

Det er aldrig efter skabelon, men altid direkte fra hjertet.  Kris holder løbende broderiworkshops med fokus på fællesskab og fordybelse, hvor deltagerne får lov til at tage på en lille rejse i sig selv og brodere det hele ud. 

Arrangementet er en del af Samtaler under bøgen. Samtaler under bøgen er støttet af Roskilde Kommune, Puljen til kultur- og idrætsarrangementer. 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Add Comment *

Name *

Email *

Website