Somersalon med Signe Wenneberg

Hvornår: 18. august kl 14.00-15.00
Mødested: Under bøgen, Kapelparken i Sct Hans Have
Billetpris: 150 kr. Køb billet her.

Kom til sommersalon under bøgen med Signe Wenneberg og hør, hvordan forfatteren og foredragsholderen bruger haven og naturen til at håndtere livets mange kriser – både de personlige og dem, som påvirker os udefra i en tid præget af konflikter, klimaforandringer og biodiversitetskrise. Signe vil tale om, hvordan vi navigerer gennem svære tiden, og hvorfor vi bør bruge naturen som katedral og haven som vores regenerative terapirum.

Ingen sommersalon med Signe Wenneberg uden en opfordring til handling. Tiden kræver engagement og grøn omstilling.  Det kan synes uoverskueligt, men Signe guider os til handling efter mottoet “ingen kan gøre alt – men alle kan gøre noget”.

Signe er en af Danmarks førende stemmer inden for grøn omstilling og bæredygtig livsstil i Danmark. Gennem sine bøger, foredrag og via sin meget store Instagramkanal arbejder Signe Wenneberg for at skabe øget bevidsthed om bæredygtighed, biodiversitet og bygningskulturarv. Læs mere her. 

Arrangementet er en del af Samtaler under bøgen. Samtaler under bøgen er støttet af Roskilde Kommune, Puljen til kultur- og idrætsarrangementer. 

Find vej:

Cykel
Søg på Sct. Hans Have – Strandvænget 45, 4000 Roskilde i Google Maps.

Bil
Gratis parkering på P-pladserne ved Bistrup Allé

eller

Parker bilen eller ved Roskilde Havn, og nyd gåturen langs fjorden til Sct. Hans Have. På den måde sikrer vi i fællesskab, at Sct. Hans Have forbliver et dejligt, fredeligt og roligt sted – og vi passer på de gamle træers rødder.

Bus fra Roskilde St.: 207 mod Osted. (Stoppested foran Føtex.) Stå af ved Vesthospitalet/Kurhuset.

OBS: Ruten er blevet omlagt i forbindelse med vejarbejde. Spørg derfor buschaufføren om at stoppe tættest ved Vesthospitalet/Kurhuset.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Add Comment *

Name *

Email *

Website